ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη βιβλιοθηκονόμων στη Βιβλιοθήκη «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή»
23. 05. 2023

Τις εγκαταστάσεις της Βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή» επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΔΙΠΑΕ, Δρ. Εμμανουήλ Γαρουφάλλου, η καθηγήτρια του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Τεχνολογιών Πληροφόρησης του πανεπιστημίου της Σόφιας Βουλγαρίας, Dr. Marina Encheva και η βιβλιοθηκονόμος του πανεπιστήμιου Μακεδονίας και υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Ανθή Μπάλιου.

Στις επαφές τους με τα στελέχη της Βιβλιοθήκης εκφράστηκε η πρόθεση συνεργασίας, με κοινά ερευνητικά άρθρα, παρουσιάσεις και προγράμματα. Επίσης, τα στελέχη της Βιβλιοθήκης παρουσίασαν τα προγράμματα πληροφοριακού γραμματισμού και γραμματισμού στα μέσα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και τις ψηφιακές εκπαιδευτικές εφαρμογές (gamification) που χρησιμοποιούν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο campus συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale και τον Dean του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνο Ρότσιο, και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια του εκπαιδευτικού κέντρου «Αλίκη Περρωτή» του Perrotis College.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X