ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Alumni Xpress: Marija Poprizova Class of 2018
31. 05. 2022

Αποφοίτησε το 2018 και διαγράφει σημαντική επαγγελματική πορεία στην πατρίδα της. Η Marija Poprizova, είναι πεπεισμένη ότι η γνώση και η εμπειρία που απέκτησε στο Perrotis College ήταν τα πιο σημαντικά εφόδια για να μία πετυχημένη καριέρα.

Όπως λέει, μετά την αποφοίτησή της βρέθηκε να εξερευνεί τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, όπου είχε την ευκαιρία να γίνει μέλος μερικών μεγάλων εταιρειών στη Βόρεια Μακεδονία. Σήμερα, εργάζεται ως Ειδικός Απόκτησης Ταλέντου στο Sopro, ένα πρακτορείο Τεχνολογίας Μάρκετινγκ (Martech) όπου σε καθημερινή βάση βοηθά ανθρώπους να βρουν δουλειά που θα αγαπήσουν.

«Για μένα, το Perrotis College ήταν μια εξαιρετική εμπειρία», είπε και θυμήθηκε όλες τις αξέχαστες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Όπως για παράδειγμα το Perrotis College Spirit Week, το οποίο ήταν πολυεπίπεδη δραστηριότητα με τη συμμετοχή όλων σπουδαστών. «Οι δεξιότητες και οι εμπειρίες που έμαθα και είχα στο Perrotis με βοήθησαν πραγματικά να ξεχωρίσω σε οποιαδήποτε από τις επαγγελματικές δεσμεύσεις στις οποίες συμμετείχα. Συνήθως, υπάρχει μια ασυμφωνία όπου οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η εκπαίδευσή μου φαίνεται άσχετη με το επάγγελμά μου, αλλά πρέπει να διαφωνήσω. Στο Perrotisτελειοποίησα τις δεξιότητές μου στο γράψιμο, τη γνώση Αγγλικών, την κατανόηση των επιχειρήσεων και ανέπτυξα τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες με διάφορα υπόβαθρα σε ένα διεθνές περιβάλλον. Και σήμερα, ως άτομο του οποίου το επάγγελμα προσλαμβάνει άτομα σε καθημερινή βάση, μπορώ να πω ότι ορισμένες από αυτές τις δεξιότητες αποτελούν θεμέλιο του τι κάνει μια καλή δυνατότητα για έναν μελλοντικό υπάλληλο», αναφέρει.

Προτρέπει τους σημερινούς σπουδαστές να αγαπήσουν πραγματικά το Perrotis, να απολαύσουν όλες τις στιγμές, να κάνουν ερωτήσεις στους καθηγητές και να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις.

«Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, είχα επίσης την ευκαιρία να συγκεντρώσω πρακτική εμπειρία σε διάφορα τμήματα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, οπότε αυτές ήταν οι πρώτες εργασιακές μου εμπειρίες που με βοήθησαν αργότερα. Πιστεύω ότι η εμπειρία των σπουδών στο Perrotis, καθώς και της ζωής στην Ελλάδα, με έχει κάνει ανοικτή σε πολιτισμικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν σε ένα διεθνές περιβάλλον. Επομένως, όλες αυτές οι εμπειρίες συνδυαστικά άνοιξαν τον δρόμο για να προσαρμοστώ σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον, με έκαναν τον επαγγελματία που είμαι σήμερα και μου έφεραν επιτυχία στην καριέρα μου», καταλήγει.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X