ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Έναρξη μαθημάτων για το Perrotis College και το ΙΙΕΚ
09. 10. 2021

Τηρώντας τις αποστάσεις ασφάλειας και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, άρχισε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου η ακαδημαϊκή χρονιά για τους πρωτοετείς του Perrotis College και τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ της ΑΓΣ.

Στην υποδοχή των πρωτοετών σπουδαστών του Perrotis College βρέθηκαν ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, ο Dean του Perrotis College Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος και το προσωπικό του Ιδρύματος. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Dr. Lansdale αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή και την πολύχρονη προσφορά τόσο της ΑΓΣ όσο και του Perrotis College. Παρουσίασε τις ευκαιρίες μάθησης και επαγγελματικής αποκατάστασης που εμφανίζονται μπροστά τους και κάλεσε τους νέους σπουδαστές να επικεντρωθούν στα μαθήματά τους και να συνεργαστούν στενά με το εξειδικευμένο και καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολλεγίου. "Σας αξίζουν συγχαρητήρια που επιλέξατε το Perrotis College. Προφανώς, είστε ικανοί να παίρνετε σωστές αποφάσεις", είπε και κάλεσε τους σπουδαστές να "εκμεταλλευτούν" τον πλούτο γνώσης του ακαδημαικού προσωπικού, το οποίο ειναι πρόθυμο και γενναιόδωρο στις συνεργασίες με τους σπουδαστές. "Σας δίνετε η ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα μοναδικό campus, μέσα στη φύση, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονα εργαστήρια", κατέληξε.

Στη συνέχεια, οι πρωτοετείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του Perrotis College και προχώρησαν στην τακτοποίηση των διαδικαστικών θεμάτων. Να σημειωθεί ότι οι παραδόσεις για τους δευτεροετείς και τελειόφοιτους του Perrotis είχαν αρχίσει τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

 

Για την έναρξη των μαθημάτων στο ΙΙΕΚ της ΑΓΣ πατήστε ΕΔΩ.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X