ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Perrotis College 18 φοιτητές Αμερικανικών πανεπιστημίων στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad
28. 02. 2022

Προωθώντας τη διαπανεπιστημιακή συνεργασία, το Perrotis College υποδέχθηκε πρόσφατα 18 φοιτητές πανεπιστήμιων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Προέρχονται από τα: Iowa State University, Berea College, Texas A&M, University of Illinois και University of Arkansas.

Έως τις 15 Απριλίου, μελετούν με τους σπουδαστές του Perrotis College και συμμετέχουν σε δραστηριότητες που αφορούν την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό και τη γλώσσα. Επέλεξαν το Perrotis College για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου, προκειμένου να διευρύνουν το πλαίσιο της εκπαίδευσής τους, να έρθουν σε άμεση επαφή με τον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα και να συνδυάσουν τη θεωρία με την πράξη εκτός των Η.Π.Α., σε διεθνές περιβάλλον.

Και οι 18 δηλώνουν τόσο δικαιωμένοι από την επιλογή τους, όσο και εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Perrotis College και το campus. Για όλους είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα. «Το εντυπωσιακό με το Perrotis College είναι ο βιωματικός τρόπος μάθησης. Μου αρέσει πολύ το μάθημα της αειφορικής γεωργίας που παρακολουθώ. Η παράδοση γίνεται με εξαιρετικό τρόπο», δήλωσε η Tess Kern από το Iowa State University. Η συμφοιτήτρια της στο ίδιο πανεπιστήμιο Erin Jackson προσέθεσε ότι: «Το Perrotis College αποπνέει έναν μοναδικό – σχεδόν οικογενειακό – ‘αέρα’. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι όλα τα μαθήματα έχουν εργαστήρια και δεν γίνονται μόνο σε θεωρητικό επίπεδο». Η Haley Hausam από το University of Arkansas υπογράμμισε ότι οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί και κοντά στους σπουδαστές. «Είναι η πιο… προσωπική εκπαίδευση που έχω λάβει… Περπατάς στο campus και συναντάς καθηγητές. Και επιτέλους κάνουμε μαθήματα και για άλλες καλλιέργειες εκτός από το καλαμπόκι που διδασκόμαστε στις Η.Π.Α.», είπε.

Η ομάδα των φοιτητών θα αναχωρήσει για τις Η.Π.Α. έχοντας ολοκληρώσει το ακαδημαϊκό εαρινό εξάμηνο και έχοντας βιώσει την ελληνική φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Study Abroad έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 35 φοιτητές από πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X