ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επιστημονική ημερίδα με συμμετοχή στελέχους του Perrotis College στο πλαίσιο της Artozyma
05. 03. 2020

Τα συν (+) και τα πλην (-) στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική ήταν το θέμα της επιστημονικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην 9η έκθεση Artozyma, στην οποία συμμετείχε η επικεφαλής του προγράμματος «New Food Product & Business Development» της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του PerrotisCollege, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου.

Ο τίτλος της εισήγησης της ήταν 'Free from...αλλά full σε όγκο, δομή και γεύση', ενώ η εκδήλωση οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Επιστημονική ημερίδα με συμμετοχή στελέχους του Perrotis College στο πλαίσιο της Artozyma
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Ζητήστε πληροφορίες