ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επιστημονική ημερίδα με συμμετοχή στελέχους του Perrotis College στο πλαίσιο της Artozyma
05. 03. 2020

Τα συν (+) και τα πλην (-) στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική ήταν το θέμα της επιστημονικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην 9η έκθεση Artozyma, στην οποία συμμετείχε η επικεφαλής του προγράμματος «New Food Product & Business Development» της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του PerrotisCollege, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου.

Ο τίτλος της εισήγησης της ήταν 'Free from...αλλά full σε όγκο, δομή και γεύση', ενώ η εκδήλωση οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-21 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X