ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ενδυνάμωση νέων επιχειρηματιών στον αγροδιατροφικό τομέα και ψηφιακός μετασχηματισμός
07. 11. 2023

Η ενδυνάμωση των νέων επιχειρηματιών στον αγροδιατροφικό τομέα με τη βοήθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού, βρέθηκε στο επίκεντρο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Seth Frank της σπουδαστικής εστίας «Αλίκη Περρωτή» του Perrotis College, στο πλαίσιο του έργου IDEAS που υλοποιεί το HUB Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. 

Στην τοποθέτησή του, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας τόνισε ότι «ο ψηφιακός μετασχηματισμός του αγροδιατροφικού τομέα βρίσκεται στην ‘καρδιά’ της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», υπογραμμίζοντας ότι σχεδιάζεται ένα «ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων για εκσυγχρονισμό και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου», ενώ απευθυνόμενος στους παραβρισκόμενους μαθητές και σπουδαστές της ΑΓΣ και του Perrotis College, είπε: «είστε η εγγύηση της εξέλιξης και της ανάπτυξης του κλάδου προς την πρωτοπορία». 

Από την πλευρά του, ο ειδικός σύμβουλος για το πρόγραμμα «Ορίζοντας Ευρώπη», Ιωάννης Αμαραντίδης αναφέρθηκε στον ρόλο του ευρωπαϊκού κόμβου ψηφιακής καινοτομίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας στον αγροδιατροφικό τομέα, ενώ η Άννα Τριανταφύλλου από το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας μίλησε για τις συσκευές και τις εφαρμογές της έξυπνης γεωργίας με επίκεντρο τον τελικό χρήστη. Τέλος, ο πολιτικός επιστήμων Πάνος Ρεμούνδος πραγματοποίησε εισήγηση για τη σημασία του branding στον αγροδιατροφικό κλάδο. 

 
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X