ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στα εργαστήρια επιστρέφουν από 25 Μαΐου οι σπουδαστές του Perrotis College
15. 05. 2020

Στις 25 Μαΐου, το Perrotis College ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να υποδεχθεί τους σπουδαστές του, προκειμένου να παρακολουθήσουν εργαστηριακές ασκήσεις, καθώς, όπως είναι ήδη γνωστό, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην εργαστηριακή και βιωματική εκπαίδευση των σπουδαστών.

Το Perrotis College έχει προετοιμαστεί να υποδεχθεί τους σπουδαστές του με κύριο γνώμονα την ασφάλειά τους. Τα ολιγομελή εργαστηριακά τμήματα, η ενημέρωση των σπουδαστών, η καθαριότητα των χώρων και η αλλαγή του προγράμματος είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που θα εφαρμοστούν. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές, οι οποίοι για διαφόρους λόγους δεν μπορούν να παραβρεθούν στις εξετάσεις, να τις δώσουν τον Σεπτέμβριο. Το Perotis College, σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University, ευαισθητοποιούμενο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι σπουδαστές παρακολούθησαν τα μαθήματα τους, προσφέρει “δίχτυ ασφαλείας” σχετικά με τους βαθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι το Perrotis College, ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανέστειλε τη λειτουργία του με φυσική παρουσία σπουδαστών στις 11 Μαρτίου. Ανταποκρινόμενο άμεσα σε αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση, συνέχισε το έργο του με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η οποία επιτεύχθηκε χάρη στην ετοιμότητα και ευσυνειδησία των καθηγητών και του προσωπικού του. Ως μεθοδολογία επιλέχθηκε η σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση. Μια άλλη πρόκληση που αντιμετωπίστηκε ήταν η διαφορά ώρας για τον μεγάλο αριθμό Αμερικανών φοιτητών, οι οποίοι παρακολουθούσαν τα μαθήματα από την πατρίδα τους. Η ανταπόκριση των σπουδαστών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ήταν πολύ θετική αφού πάνω από το 90% παρακολούθησαν τα μαθήματα τους, σχολιάζοντας πολύ θετικά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Σε αυτή τη χρονική στιγμή το διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό του Perrotis College αναπτύσσει ακαδημαϊκό διάλογο για την περαιτέρω εφαρμογή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X