ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στη νέα γενιά Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας
10. 06. 2021

To Εurope Direct Kεντρικής Μακεδονίας (με φορέα υποδοχής το Perrotis College) ανήκει από την 1η Μαΐου 2021, στη νέα γενιά Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct έως το 2025.

Το EUD Kεντρικής Μακεδονίας αποτελεί και κόμβο (hub) για τη Μακεδονία και Βόρεια Ελλάδα για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης ενός σημαντικού εγχειρήματος συμμετοχικής Δημοκρατίας που αφορά σε όλους τους πολίτες.

Το δίκτυο Europe Direct απαρτίζουν 424 κέντρα σε όλη την Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα τα υπόλοιπα 15 κέντρα λειτουργούν με φορείς υποδοχείς το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), τις Περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων, τους Δήμους Θεσσαλονίκης & Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κ.α.. Στη Σχολή το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας λειτουργεί από το 2005, ως συνέχεια του Ευρωπαϊκού Δικτύου Αγροτικής Πληροφόρησης (Carrefour).

Διαβάστε ΕΔΩ στοιχεία για την αποστολή του δικτύου Europe Direct, ΕΔΩ νέα από το blog του Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και ΕΔΩ τη σελίδα του στο Facebook. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X