ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σε συμπόσιο του YALE και άλλες δράσεις συμμετείχαν στελέχη του Perrotis College
09. 12. 2019

Οι καθηγητές του Perrotis College Δρ. Χρήστος Βασιλικιώτης και Δρ. Κική Ζηνοβιάδου συμμετείχαν στο 2ο Διεθνές Συμπόσιο ελαιολάδου και υγείας που διοργανώθηκε στους Δελφούς από το Πανεπιστήμιο του Yale. Παρουσιάστηκαν οι εργασίες πάνω στην επιτραπέζια ελιά και το ελαιολάδο Χαλκιδικής των μεταπτυχιακών φοιτητών Elena Geci και Δημήτρη Ψαθά που πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του Δρ. Χρήστου  Κισσούδη και της Δρ. Βασιλικής Παπώτη αντίστοιχα, καθώς και η έρευνα του Δρ. Βασιλικιώτη στην αξιοποίηση των παραπροϊόντων της ελαιοποίησης.

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου η Δρ. Κική Ζηνοβιάδου συμμετείχε κατόπιν πρόσκλησης στο online συνέδριο «Ρεολογία και Δομή Τροφίμων» ("Food Texture and Rheology") που πραγματοποιήθηκε από το Δίκτυο Τροφίμων ISEKI. Η παρουσίαση της είχε θέμα «Καινοτόμα δομικά συστατικά τροφίμων».

Στις 28 Νοεμβρίου η σύμβουλος και γευσιγνώστης ελαιολάδου Alexandra Kicenik Devarenne, πραγματοποίησε παρουσίαση στους σπουδαστές του Perrotis College και του Ι.ΙΕΚ με θέμα “Ελαιοκομικός Τομέας: προκλήσεις και προοπτικές στην αγορά της Αμερικής". Η κ. Devarenne είναι συνιδρύτρια της Extra Virgin Alliance, ενός διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού με μέλη από 14 χώρες που αποσκοπεί στην προώθηση του ποιοτικού έξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.

Τέλος, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου o διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Ελιάς της Περιφέρειας Kagawa στην Ιαπωνία, Takeyasu Kubota, πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές του Perrotis College με θέμα: «Η Ελιά στην Ιαπωνία».

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X