ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη καθηγητών του University of Montana Western
13. 05. 2022

Στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που έχει υπογράψει με το Perrotis College, καθηγητές του δημοσίου University of Montana Western των Η.Π.Α., επισκέφτηκαν το campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για μια σειρά επαφών και ομιλιών.

Οι Dr. John Xanthopoulos, Dr. Rob Thomas και η Ms. Katie Mc Crea, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής και του Perrotis College, είδαν από κοντά τα εργαστήρια και τις υποδομές, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Dr. Jeff Lansdale και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το έργο και τη δουλειά που γίνεται στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η εκπαιδεύτρια Katie Mc Crea πραγματοποίησε επιμορφωτικό σεμινάριο στους καθηγητές Αγγλικών της Σχολής επικυρώνοντας τους ως Mentor Teachers. Ο Dr. Rob Thomas, πραγματοποίησε ομιλία στο Seth Frank της σπουδαστικής εστίας «Αλίκη Περρωτή», με αντικείμενο: «Βιωματική Εκπαίδευση και Ανάγκη Γνώσης». Κατά τη διάρκειά της, παρουσίασε την ιδιαιτερότητα και τα προτερήματα του University of Montana Western. Είναι το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο της (αραιοκατοικημένης) Πολιτείας και έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά, καθώς προωθεί και στηρίζει τη βιωματική μάθηση και παράλληλα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο μέσα από έρευνες και εργασίες φοιτητών για φορείς του δημοσίου. Το επαγγελματικό έργο του Dr. Thomas, ο οποίος είναι βαθιά παθιασμένος με τη βιωματική εκπαίδευση, επικεντρώνεται στην περιβαλλοντική ιζηματολογία, τη γεωλογία του Yellowstone, τις μαζικές εξαφανίσεις της Κάμβριας και την εκπαίδευση στη γεωεπιστήμη. Διετέλεσε επικεφαλής δράσεων Geo Venture και πραγματοποιεί ταξίδια γεωλογίας στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone για το Yellowstone Forever.

Σε μήνυμά του, ο ελληνικής καταγωγής Dr. John A. Xanthopoulos ευχαρίστησε τον πρόεδρο Dr. Jeff Lansdale και όλα τα στελέχη της Σχολής και του Perrotis College για την αξέχαστη φιλοξενία και τους προσκάλεσε στη Montana.  

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X