ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή στο Thinc Innovation Forum και στο Plenary Meeting του έργου #DigiAgriFood
04. 05. 2023

Στο Thinc Innovation Forum και το Plenary Meeting του Ευρωπαϊκού Προγράμματος #DigiAgriFood EDIH Spot, συμμετείχε η επικεφαλής του HUB της ΑΓΣ, εκπροσωπώντας το Perrotis College.

Ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας #DigiAgriFood στοχεύει στην ενδυνάμωση του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού ολόκληρου του φάσματος της αγροδιατροφικής αλυσίδας αξίας με άμεσα οφέλη για τους πολίτες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΜMΕ και τον δημόσιο τομέα.  Το #DigiAgriFood, ο πρώτος Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, συμμετείχε στα Panel Discussions του Τhinc Innovation Forum την Τρίτη 4 Απριλίου. Στα προαναφερθέντα panel discussions παρουσιάστηκαν οι υπηρεσίες του #DigiAgriFood και τα οφέλη του τελικού χρήστη από τον κόμβο.

Την Τετάρτη 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Plenary Meeting του Ευρωπαϊκού Προγράμματος #DigiAgriFood EDIH Spot στις εγκαταστάσεις της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.  Οι εκπρόσωποι των εταίρων του κόμβου συζήτησαν σχετικά με την εξέλιξη του έργου, έλυσαν διαχειριστικά ζητήματα και προβληματισμούς και σχεδίασαν το action plan του έργου για το 2023. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε επίσης από κάθε εταίρο το portfolio των έτοιμων ψηφιακών υπηρεσιών προς τους τελικούς ωφελούμενους του κόμβου.

Το εταιρικό σχήμα του #EDIH απαρτίζεται από τους: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, iBO / CERTH, Perrotis College, ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X