ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Tελική εκδήλωση του προγράμματος EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 2021
30. 11. 2021
 
Το Perrotis College θα ήθελε να σας προσκαλέσει στην τελική εκδήλωση του προγράμματος  EIT Food RIS Consumer Engagement Labs 2021 που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά  την Τρίτη 7/12/2021 στις17:30.
 
Στο έργο συμμετέχουν ακαδημαϊκά ιδρύματα από συνολικά 10 Ευρωπαϊκές χώρες ενώ συντονίζεται από το πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας. Χρηματοδοτείται από το European Institute of Innovation and Technology (ΕΙΤ-Food), το οποίο είναι ανεξάρτητο όργανο της ΕE και ιδρύθηκε το 2008, με στόχο τη δημιουργία καινοτομίας. Το EIT- Food αποτελεί κορυφαία πρωτοβουλία για την καινοτομία στον τομέα των προϊόντων διατροφής, με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμου κλάδου τροφίμων, με τη συμμετοχή της βιομηχανίας, νεοφυών επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων και πανεπιστήμιων από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Συνεργάζεται στενά με τους καταναλωτές για την ανάπτυξη νέων γνώσεων και τεχνολογιών, που θα προσφέρουν πιο υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής στους ευρωπαίους πολίτες.
 
Μπορείτε να συνδεθείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο
 
https://us06web.zoom.us/j/86245415910?pwd=aWlqaUZQNFdUemYyWXBlV2ZNdHpSQT09
 
 
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X