ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο κορυφαίο Γεωπονικό πανεπιστήμιο Wageningen δύο τριτοετείς του Perrotis College
08. 02. 2019

Στο winter school του παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιου Wageningen, το οποίο κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της γεωπονίας, συμμετείχαν οι Ρένος Γεωργίου και Παντελής Αγιαννίδης. Οι δύο τριτοετείς σπουδαστές του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, συμμετείχαν σε διαλέξεις, workshop και ξεναγήθηκαν σε εγκαταστάσεις μεγάλων βιομηχανικών μονάδων.

Μαζί με ακόμη 38 σπουδαστές από όλο τον κόσμο, επισκέφτηκαν το διάστημα από 3 έως 8 Φεβρουαρίου, το ξακουστό πανεπιστήμιο, το οποίο -μεταξύ άλλων- εστιάζει και στην ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα περιβάλλοντος. «Ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Ο τρόπος διδασκαλίας ήταν μοναδικός», είπε ο Ρένος Γεωργίου, ενώ ο Παντελής Αγιαννίδης πρόσθεσε με νόημα: «Η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο σπουδών στο Perrotis College είναι πολύ υψηλό και σε καμία περίπτωση δεν νιώσαμε μειονεκτικά απέναντι στους άλλους σπουδαστές. Το αντίθετο θα έλεγα». Το χειμερινό σχολείο του Ολλανδικού πανεπιστημίου δέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες αιτήσεις σπουδαστών από όλο τον κόσμο. Μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία επιλέγονται όσοι γίνονται δεκτοί.

«Επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις μεγάλων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα και είδαμε από κοντά τη διαδικασία παραγωγής. Δουλέψαμε στα εργαστήρια και αναλάβαμε την εκπόνηση ενός σύντομου project», είπε ο Ρένος Γεωργίου. «Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία, μία εξαιρετική προσομοίωση σπουδών στο Wageningen. Ήδη έχει μπει ο σπόρος των μεταπτυχιακών σπουδών», υπογράμμισε ο Παντελής Αγιαννίδης.   

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X