ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Online workshop του έργου NERDVET
04. 01. 2022

Στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το πρώτο μέρος του διακρατικού workshop του έργου NERDVET (THINK SMART! ENHANCING CRITICAL THINKING SKILLS & MEDIA LITERACY IN VET). Στόχος του ήταν να συγκεντρώσει διδάσκοντες, εκπαιδευτικό και τεχνικό προσωπικό των εταίρων του έργου, με την ενεργή συμμετοχή των οποίων αναπτύχθηκε η τελική μορφή ενός εκπαιδευτικού εργαλείου που θα υποστηρίξει τους διδάσκοντες στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και θα βελτιώσει την κριτική σκέψη και τις δεξιότητες γραμματισμού των σπουδαστών.

Το NERDVET συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+. Το εταιρικό σχήμα αποτελείται από επτά εταίρους από έξι χώρες: Ιταλία, Βέλγιο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία και Ολλανδία. Από την Ελλάδα συμμετέχει ως εταίρος ο Όμιλος Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Στην υλοποίηση του έργου συνεργάζονται το Perrotis College και το Ι.ΙΕΚ της Σχολής.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X