ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Career Day στο Perrotis College
03. 04. 2019

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις του προφίλ σημαντικών εταιριών του αγροδιατροφικού τομέα και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν, είχαν απόφοιτοι και σπουδαστές του Perrotis College, κατά τη διάρκεια του 1ου Career Day που διοργάνωσαν το Career Office και το Γραφείο Αποφοίτων του Perrotis College.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εταιρίες που διατηρούν σημαντική συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College, και με μεγάλη ιστορία στο χώρο του αγροδιατροφικού τομέα. Καλωσορίζοντας του παραβρισκόμενους, ο διευθυντής των Προπτυχιακών Προγραμμάτων του Perrotis College, Δρ. Κώστας Ρότσιος υπογράμμισε ότι «οι ευκαιρίες δημιουργούνται, δεν παρουσιάζονται έτσι απλά». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας Redestos, Ζωή Γκέλου και Ρία Ευαγγελινού, παρουσίασαν τις εταιρίες του ομίλου Ευθυμιάδη και εξήγησαν τα προσόντα που αναζητούν στους υποψηφίους σε μια συνέντευξη. Ο HR Business Partner της εταιρίας ΛΥΔΑ, του ομίλου Roullier, Δημήτρης Ρουμελιώτης, έπειτα από την εκτενή παρουσίαση της εταιρίας προσέφερε μια θέση πρακτικής άσκησης σε έναν από τους σπουδαστές του Perrotis College. Οι παρουσιάσεις συνεχίστηκαν με την HR & Communications Manager της εταιρίας Pelopac, Ασπασία Οικονόμου, η οποία συμβούλεψε τους σπουδαστές και τους αποφοίτους για το τι θα πρέπει να προσέχουν και τα λάθη που κάνει κάποιος υποψήφιος σε μια συνέντευξη. Τέλος, ο HR Manager στην εταιρία OPTIMA, του ομίλου Παντελιάδη, Γεώργιος Κατοπόδης έκανε μία σύντομη παρουσίαση των εταιριών του ομίλου και ολοκλήρωσε ευχόμενος καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία.

Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιριών, οι οποίοι σχολίασαν με θετικό τρόπο την πρωτοβουλία διοργάνωσης Career Day. Μάλιστα, τόνισαν την σπουδαιότητα του εγχειρήματος καθώς υποδεικνύει στους νέους το δρόμο προς την επιτυχία.

Η υπεύθυνη του Career Office Κατερίνα Πιτσέλη και ο υπεύθυνος του γραφείου αποφοίτων του Perrotis College, Παντελής Χαντζάρας,  δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την προσέλευση και εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η συμμετοχή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη την δεύτερη χρονιά.

 

Γραφείο Διασύνδεσης

Από την ίδρυσή του το 1996, το Perrotis College προετοιμάζει σπουδαστές και αποφοίτους για επαγγελματική σταδιοδρομία στη βιομηχανία αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι περήφανο για τους πολυάριθμους πτυχιούχους του, οι οποίοι έχουν αναπτύξει τις οικογενειακές τους επιχειρήσεις, εργάζονται σε μεγάλες βιομηχανίες ή έχουν γίνει δεκτοί σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια για μεταπτυχιακές σπουδές.

Δεδομένου ότι το Perrotis College διατηρεί συνεργατικές σχέσεις με πολλά πανεπιστήμια και επιχειρήσεις, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, το Γραφείο Διασύνδεσης μπορεί συχνά να βοηθήσει τους φοιτητές να έρθουν σε άμεση επαφή με πιθανούς εργοδότες ή μεταπτυχιακές σχολές. Το Γραφείο Διασύνδεσης βοηθά τους φοιτητές να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές σταδιοδρομίες σε τομείς που σχετίζονται με τις σπουδές τους, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Perrotis College υποστηρίζει τους φοιτητές στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους:

  • Βρίσκει και επικοινωνεί με τους εργοδότες στον τομέα της Βιομηχανίας Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων
  • Βοηθάει στη συμπλήρωση αιτήσεων, τη δημιουργία βιογραφικών σημειωμάτων και τη σύνταξη συνοδευτικών επιστολών, αλλά και στην προετοιμασία για συνεντεύξεις
  • Βρίσκει θέσεις πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό
  • Βοηθάει στην επικοινωνία με ακαδημαϊκά ιδρύματα και την προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές
  • Βοηθάει στην προετοιμασία για σχετικές εξετάσεις και λήψη πιστοποιητικών
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X