ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
B.A. Digital Marketing Management στο Perrotis College
02. 09. 2020

Τις αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή θα καλύψει το B.A. Digital Marketing Management, το οποίο από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα παρέχει το Perrotis College στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του.

Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο όλες οι επιχειρήσεις – ανεξάρτητα από το μέγεθος ή αν δραστηριοποιούνται σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο – λειτουργούν και προωθούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων υιοθετεί τις ψηφιακές τεχνολογίες προκειμένου να επιτύχει τους στόχους μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος οι σπουδαστές θα διδαχθούν ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ και τεχνικών όπως Digital Analytics, Search Marketing: Content και SEO & PPC και Mobile και Social Marketing. Το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση σε όσα θεωρούνται σημαντικά για την επόμενη πενταετία όπως Digital Marketing, Branding, Marketing Communications, Global και International Marketing, PR και Corporate Reputation, ενώ οι σπουδαστές θα μπορούν να αναπτύξουν ή ενισχύσουν τις ικανότητές τους μέσω της συμμετοχής σε διαφημιστικές εκστρατείες πραγματικών επιχειρήσεων. Ως "Digital Marketer" οι απόφοιτοι θα έχουν αποκτήσει τόσο τη θεωρητική γνώση όσο και τις πρακτικές ικανότητες που απαιτούνται για μια δυναμική σταδιοδρομία στον τομέα του μάρκετινγκ και θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι διδάσκοντες έχουν διακριθεί τόσο για τα ακαδημαϊκά προσόντα τους όσο και για την εμπειρία τους στον κλάδο, με στόχο να παρέχουν τα απαραίτητα εφόδια για επιτυχή καριέρα των αποφοίτων στους ακόλουθους τομείς:

  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing)
  • Μάρκετινγκ σε Κινητά Τηλέφωνα (Mobile Marketing)
  • Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO Account Management)
  • Ανάλυση Δεδομένων Διαδικτύου (Web Analytics)
  • Αναζήτηση και Κοινωνικά Δίκτυα (Search and Social Media)
  • Διαχείριση Περιεχομένου Διαδικτύου (Web Content Management)
  • Ανάπτυξη Ψηφιακών Γραφημάτων (Digital Creative Development)
  • Επικοινωνία Μάρκετινγκ (Marketing Communications)

Για πληροφορίες/εγγραφές, πατήστε εδώ.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X