ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
25 Αμερικανοί φοιτητές στο Perrotis College μέσω του προγράμματος Study Abroad
20. 02. 2020

Ταυτισμένο με τη διαπανεπιστημιακή συνεργασία και ενισχύοντας έμπρακτα τους δεσμούς του με πανεπιστήμια των Η.Π.Α., το Perrotis College - μέσω του προγράμματος Study Abroad - υποδέχθηκε πρόσφατα 25 φοιτητές γνωστών αμερικανικών πανεπιστημίων, οι οποίοι παρακολουθούν τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου. Το Perrotis College δίνει τη δυνατότητα στους Aμερικανούς φοιτητές να έρθουν σε άμεση επαφή με τον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα και να συνδυάσουν τη θεωρία με την πράξη σε διεθνές περιβάλλον.

Όλοι τους δηλώνουν δικαιωμένοι από την επιλογή τους και εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του campus. Οι φοιτητές προέρχονται από: Iowa State University, University of Illinois, Cornell University, Berea College, University of Arkansas, Northwest Missouri State University και Warren Wilson College. Διαβιώνουν και μελετούν με τους σπουδαστές του Perrotis College και συμμετέχουν σε δραστηριότητες που αφορούν την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό και τη γλώσσα. Επέλεξαν το Perrotis College για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τους, προκειμένου να διευρύνουν το πλαίσιο της εκπαίδευσής τους.

Ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του Perrotis College και την επιστημονική δουλειά που κάνει, δήλωσε ο Jack Jubble από το Iowa State University. «Ήθελα να βιώσω μία διαφορετική κουλτούρα και η επιλογή της Ελλάδας με δικαίωσε. Όλοι στο Perrotis College, από το ακαδημαϊκό έως το διοικητικό προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλικοί», είπε ο Samouel Brant από το ίδιο πανεπιστήμιο. «Μου αρέσει πολύ το μάθημα στο Perrotis College. Η παράδοση γίνεται με εξαιρετικό και βιωματικό τρόπο τρόπο. Ειλικρινά, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου», πρόσθεσε  η Lauren Unzen–επίσης- από το Iowa State University.  «Μου αρέσει η Ελλάδα, γι’ αυτό και επέλεξα να έρθω. Όμως, το Perrotis College αποπνέει έναν μοναδικό –σχεδόν οικογενειακό - ‘αέρα’. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που δίνει βαρύτητα στην αειφορία και την κυκλική οικονομία », εκτίμησε η Alexa Smith από το University of Illinois. «Είναι η πιο… προσωπική εκπαίδευση που έχω λάβει… Περπατάς στο campus και συναντάς καθηγητές. Είναι μοναδικό», πρόσθεσε ο Grant Thurman–επίσης- από το Illinois. «Έχω ήδη συστήσει το Perrotis College σε Αμερικανούς συμφοιτητές μου. Τους μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις και το ακαδημαϊκό επίπεδο», δήλωσε η Shea Fitzgerald από το University of Arkansas. «Είναι τόσο οικείο το περιβάλλον. Όλα είναι υπέροχα. Μικρές τάξεις και σωστά καταρτισμένοι καθηγητές. Δεν θα μπορούσα να κάνω τέτοια μαθήματα στις Η.Π.Α. και επιπλέον μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω συγκρίσεις πάνω στη νομοθεσία τροφίμων σε Ε.Ε. και Η.Π.Α.», προσέθεσε η Cabrie Lane από το Iowa State University, ενώ η Nicole Economou από το University of Illinois τόνισε: «Θα επιστρέψω οπωσδήποτε. Είμαι τόσο ικανοποιημένη από την επιλογή μου να έρθω στο Perrotis College. Πέρα από το ακαδημαϊκό κομμάτι, έχω μείνει έκπληκτη από τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει το τμήμα Student Services του Perrotis College».

Η ομάδα των φοιτητών θα αναχωρήσει για τις Η.Π.Α. στις 10 Απριλίου, έχοντας ολοκληρώσει το ακαδημαϊκό εαρινό εξάμηνο στις αίθουσες και τα εργαστήρια του  Perrotis College και έχοντας κερδίσει παραστάσεις από την ελληνική φύση και την ελληνική φιλοξενία. Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός Αμερικανών φοιτητών που έχει υποδεχθεί το Perrotis College στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X