ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το Κέντρο Ελιάς Krinos υποδέχεται διεθνείς επιχειρήσεις
06. 02. 2020

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Source Atlantique η οποία συνεργάζεται στενά με την εταιρεία PELOPAC, είχε το Κέντρο Ελιάς Krinos.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο marketing director της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης, συνόδευαν τους συνεργάτες του από την Αμερική στις εγκαταστάσεις του Perrotis College και του Κέντρου Ελιάς Krinos. Ο διευθυντής του Κέντρου Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης τους ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις που αναλαμβάνει το Κέντρο ενώ η επικεφαλής του μεταπτυχιακού προγράμματος στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου παρουσίασε μελέτες που αναφέρονται στη θρεπτική αξία και άλλα χαρακτηριστικά της επιτραπέζιας ελιάς.

Τέλος, το στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δρ. Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης πραγματοποίησε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση επικεντρωμένη στη γευσιγνωσία της επιτραπέζιας ελιάς.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X