ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Perrotis College το 3ο Europeans Go Digital!
12. 09. 2022

Την 3η εκδήλωση του «EU CHANGEMAKERS-Europeans Go Digital» φιλοξένησε το Perrotis College. Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την EucA (European University Colleges Association), στις τάξεις της οποίας εντάχθηκε το Perrotis College πριν από δύο χρόνια. Η δράση με θέμα: «Είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη απειλή ή ευκαιρία; Πώς πρέπει να το προσεγγίσει και να το ρυθμίσει η ΕΕ;» πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022 με τη συμμετοχή 65 φοιτητών από όλη την Ευρώπη.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, η οποία αναφέρθηκε στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τις δράσεις-πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο συγκεκριμένο θέμα. «Μία από τις δουλειές της Ε.Ε., είναι να προασπίσει την ασφάλειά σας όταν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία», είπε απευθυνόμενη στους φοιτητές, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ε.Ε. έχει ταχθεί υπέρ της ανθρώπινης επίβλεψης στα ζητήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης, αλλά θα πρέπει να έχει στραμμένη την προσοχή της σε άλλες χώρες, όπως οι Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες ακολουθούν διαφορετική πολιτική στο ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα σπουδαστές του Perrotis College είχαν συμμετάσχει σε ανάλογη εκδήλωση στην Ουγγαρία.

 

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X