ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μένουμε σπίτι, διατηρούμε την ταυτότητα του σπουδαστή ενεργή!
01. 04. 2020

Το Perrotis College - σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University - στην προσπάθεια για την ομαλότερη ολοκλήρωση του εξαμήνου μετά την αναστολή της λειτουργίας για προληπτικούς λόγους ενάντια στον COVID-19, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για τη «μετάβαση» στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των καθηγητών και του προσωπικού, η διαθέσιμη τεχνολογία και κυρίως η ανταπόκριση των σπουδαστών επέτρεψε, σε μεγάλο βαθμό, να αντιμετωπιστεί η πρόκληση με επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, οι καθηγητές μέσα από ηλεκτρονικά μέσα, παρέχουν καθοδήγηση στους σπουδαστές, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους στον βαθμό που τους επιτρέπει το γνωστικό αντικείμενο κάθε μαθήματος.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Big Blue Button έχουν πραγματοποιηθεί 30 μαθήματα την τελευταία εβδομάδα, πολλά εκ των οποίων έχουν καταγραφεί προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε δραστηριότητες ασύγχρονης εκπαίδευσης. Με τη συνδρομή και τον συντονισμό του τμήματος Student Services συνεχίστηκε η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους αμερικανούς φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Study Abroad. Παρακολούθησαν διαδικτυακά μαθήματα με καθηγητές του Perrotis College, παρόλο που ήταν στις Η.Π.Α. μετά την εσπευσμένη επιστροφή τους. «Μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, είχα την ευκαιρία να συνδεθώ με συμφοιτητές και καθηγητές παρά το γεγονός ότι είμαι χιλιάδες μίλια μακριά, κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ευγνώμων», δήλωσε ο Jordan Johnson από το Warren Wilson College. «Πιστεύω ότι η συμμετοχή μου στην εξ αποστάσεως μάθηση μου επέτρεψε να παραμείνω συνδεδεμένη με τους καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα στο εξωτερικό και να δημιουργήσω μια εικονική σύνδεση που θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια! Εφαρμογές του Big Blue Button όπως δημοσκοπήσεις και κουίζ με έχουν κρατήσει περισσότερο αφοσιωμένο στο υλικό της τάξης», συμπλήρωσε η Alexa Smith από το Iowa State University.

Το Perrotis College σχεδιάζει την οργάνωση ενός σεμιναρίου με θέμα την εξ αποστάσεως διδασκαλία για το εκπαιδευτικό προσωπικό του σε συνεργασία με το Cardiff Met, ενώ οι σπουδαστές πρόκειται να λάβουν ερωτηματολόγιο για την αποτελεσματικότητα της διαδικτυακής μάθησης. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X