ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδήλωση στην Πορτογαλία για τους νέους στην Ε.Ε. με τη συμμετοχή τριών σπουδαστών του Perrotis College + video
20. 03. 2023

“Youth Sparks of Change” ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του project “GenZvotes” του EucA. Συμμετείχαν τρεις σπουδαστές του Perrotis College, συνοδευόμενοι από τον Career & Student Services Counselor, Θεοδόσιο Τάσιο. Το project άρχισε με δράσεις γνωριμίας και team building με υπεύθυνο συντονισμού τον κ. Τάσιο. Ακολούθησαν debates και εκπαιδεύσεις με θέματα όπως δημιουργία-επεξεργασία video και storytelling. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία και η δημοσίευση σύντομων βίντεο, τα οποία προωθούν την ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το GenZvotes προσφέρει στους νέους μια πλατφόρμα για νέο πολιτικό λόγο. Οι συμμετέχοντες στοχεύουν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη σημασία της ψήφου των νέων στις Ευρωεκλογές 2024, ενώ ταξιδεύουν και ενθαρρύνουν τους φίλους τους να κάνουν το ίδιο!

Τον Σεπτέμβριο, το Perrotis College θα φιλοξενήσει, στο πλαίσιο του Project,  αντίστοιχη συνάντηση με τίτλο “A Day in the Life of a European”.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X