ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με τη συμβολή του Perrotis College το πρόγραμμα «Συγκομιδή της ελιάς» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
20. 11. 2023

Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης, στελέχη του Perrotis College συμμετείχαν σε πιλοτικό πρόγραμμα με στόχο τη γνωριμία μαθητών με το δένδρο και τα προϊόντα της ελιάς. Η σχετική πρόσκληση ήταν από τους Φίλους και Υποστηρικτές του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο καθηγητές του Perrotis College, Δρ. Κυριακή Ζηνοβιάδου και Δρ. Τρύφων Αδαμίδης, ανέλαβαν την παραγωγή συνοπτικού πληροφοριακού υλικού, το οποίο διανεμήθηκε στα σχολεία και στις αρχές  Νοεμβρίου παρουσίασαν σε 100 μαθητές από σχολεία του Δήμου Καλλιθέας το πρόγραμμα σχετικά με το ελαιόλαδο προσφέροντας γνώσεις και δημιουργώντας εμπειρίες και αναμνήσεις.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορούσε την πρόσκληση μαθητών να παρακολουθήσουν τη συγκομιδή των καρπών από τα ελαιόδεντρα του πάρκου του Ιδρύματος και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για την επεξεργασία των καρπών και την παραγωγή ελαιολάδου, τη σημασία του ελαιολάδου (τόσο στη διατροφή του ανθρώπου, όσο και στην οικονομία της χώρας) και να μάθουν με ποιον τρόπο να επιλέγουν το καλύτερο ελαιόλαδο σε συνδυασμό με γευστική δοκιμή.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X