ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
18. 03. 2022

Εκδήλωση με τίτλο: «Women Empowerment», συνδιοργάνωσαν το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας, η βιβλιοθήκη «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή» και το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Χαιρέτισε η υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Άννα Δάντη, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις δράσεις της Ε.Ε. για τα δικαιώματα των γυναικών και την προώθηση της ισότητας των δύο φύλων. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος και στέλεχος του Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας Δρ. Δήμητρα Μήτκα.

Στη συνέχεια, ο ψυχολόγος και life-coach, Διονύσιος Μπουγάς, συντόνισε εργαστήριο με θέμα: «Δημιουργώντας ένα Μέλλον που σε Εμπνέει» με σκοπό την ενδυνάμωση των γυναικών ως προς την επίτευξη των στόχων και την υπέρβαση των περιορισμών του παρελθόντος. Στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τη νομικό Έλενα Κωνσταντινίδη, η έννοια και οι αρχές της συνηγορίας που εμπεριείχε και την άσκηση elevator pitch.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το εργαστήριο ενδυνάμωσης, το οποίο προετοίμασαν και συντόνισαν τα στελέχη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Ανάπτυξης Πόρων της ΑΓΣ, Μαρία Μπλιαντίδου και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ερικαίτη Φίντζου σχετικά με την ενδυνάμωση μέσα από βιωματικές και διαδραστικές πρακτικές.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X