ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή του Perrotis College στο 2ο Μεσογειακό Θερινό Σχολείο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Βιοοικονομία
21. 09. 2020

Από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, το Perrotis College συμμετείχε στο 2ο Μεσογειακό Θερινό Σχολείο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη Βιοοικονομία, το οποίο, φέτος, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά μέσω τηλεδιασκέψεων.

Ήταν μία συνδιοργάνωση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Βιοοικονομία) και του Perrotis College. Στόχος του θερινού σχολείου ήταν να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τους τομείς της βιοοικονομίας, της κυκλικής οικονομίας, της βιώσιμης ανάπτυξης στον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς και στο σχηματισμό ενός δικτύου για την προώθηση της βιοοικοινομίας και της κυκλικής οικονομίας. Ακαδημαϊκά μέλη τόσο των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Perrotis College, νέοι ερευνητές και φοιτητές (μεταπτυχιακού και μεταδιδακτορικού επιπέδου) είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ενδιαφέροντα, τις δραστηριότητές τους στις χώρες και τα ινστιτούτα τους, καθώς και τα αποτελέσματα των ερευνών τους που αφορούν στη βιοοικονομία, την κυκλική οικονομία και την υποστήριξη της βιωσιμότητας γενικότερα.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X