ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Angela Gjekanovikj - Perrotis College τάξη 2014
04. 04. 2021

Εργάζεται ως Business Development Executive στην πολυεθνική εταιρία Infosys Limited. Η Angela Gjekanovikj, η οποία αποφοίτησε το 2014 από το προπτυχιακό πρόγραμμα International Business, είναι πεπεισμένη ότι το Perrotis College της παρείχε τα απαραίτητα εφόδια για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία και καριέρα της.  

«Για μένα, το Perrotis College ήταν το δεύτερο σπίτι μου, μεγάλο μέρος της νεότητας μου. Γνώρισα τους καλύτερους φίλους μου, πήρα την πρώτη μου εργασιακή εμπειρία, την πρώτη πρακτική άσκηση. Εδώ έχω αναπτυχθεί ως νέος ενήλικας που είμαι σήμερα», τόνισε. Εκφράζει την πεποίθηση της ότι το Perrotis College την προετοίμασε εξαιρετικά καλά για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία της και συμβουλεύει τους σημερινούς σπουδαστές να δραστηριοποιούνται όσο μπορούν περισσότερα στους ομίλους. «Στους ομίλους θα συναντήσετε άτομα με τα οποία θα γίνετε φίλοι για μία ζωή. Αδράξτε την ευκαιρία να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε από τους καθηγητές και το σημαντικότερο φροντίστε να κοινωνικοποιήστε έξω από τη σπουδαστική εστία», πρόσθεσε. Όπως είπε, το Perrotis College είναι ένα ασφαλές περιβάλλον και επιπλέον ο κάθε σπουδαστής βρίσκεται στο επίκεντρο του καθηγητή του.

Υπογραμμίζει τον πολύ θετικό και πολυεπίπεδο αντίκτυπο που είχαν οι σπουδές στο Perrotis College στην μετέπειτα επαγγελματική πορεία της. «Είναι δύσκολο να επισημάνω συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά για παράδειγμα στις συνεντεύξεις για δουλειά, οι υπεύθυνοι συνήθως με ρωτούν για τις εμπειρίες που είχα στο Perrotis College. Ένα διεθνές περιβάλλον, όπως αυτό του Perrotis College, εκτιμάται ιδιαίτερα σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, όπως αυτή που εργάζομαι σήμερα», πρόσθεσε.

Θυμήθηκε με νοσταλγία την περίοδο όπου ούσα σπουδάστρια συμμετείχε σε ερευνητική ομάδα για την ανάπτυξη του δικού της προϊόντος διατροφής, το οποίο στη συνέχεια διέθεσαν προς πώληση στο κατάστημα του campus. «Μας δόθηκαν 100 ευρώ και μας είπαν ότι αν οι πωλήσεις φτάσουν το ίδιο ποσό, τότε τα μετέπειτα κέρδη θα ήταν των σπουδαστών. Η ομάδα δούλεψε σκληρά, φτιάξαμε μπισκότα, κάναμε εισαγωγή των πρώτων υλών για να πετύχουμε καλύτερες τιμές ενώ προχωρήσαμε ακόμη και σε διαφήμιση. Εν τέλει, βγάλαμε κέρδος περίπου 100 ευρώ και αυτό ήταν τόσο ικανοποιητικό», κατέληξε.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X