ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνεργασία του Perrotis College με τη «Νέα Γεωργία-Νέα Γενιά» στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου Trophy Challenge 2022
13. 04. 2022

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν το Perrotis College και η ΑΜΚΕ «Νέα Γεωργία – Νέα Γενιά», στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου Trophy Challenge 2022. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και το κείμενο της συμφωνίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΑΓΣ Dr. Jeff Lansdale και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της «Νέας Γεωργίας – Νέας Γενιάς», Έφη Λαζαρίδου.

Το Trophy (Τροφή) Challenge, αποτελεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό για ελληνικές καινοτόμες τεχνολογικές επιχειρηματικές ιδέες και startups στον κλάδο της αγροδιατροφής. Από φέτος διευρύνεται και εξελίσσεται σε θεσμό-ομπρέλα, ο οποίος, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα υλοποιεί τις δράσεις: «Trophy Meetups», «Trophy Οpen Innovation» και «Trophy Challenge», με στόχο την υποστήριξη της περαιτέρω ανάπτυξης και ωρίμανσης του ελληνικού αγροδιατροφικού οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην «επιστημονική υποστήριξη και συνεργασία» του Perrotis College προς το Trophy 2022. Σε αυτήν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η εθελοντική συμμετοχή επιλεγμένων καθηγητών και ερευνητών του Perrotis College (ως μέντορες, αξιολογητές κ.α.) στις δράσεις «Trophy Meetups», «Trophy Οpen Innovation» και «Trophy Challenge», όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο προς τον σκοπό της ευόδωσης των στόχων του Trophy 2022, καθώς και η κατά περίπτωση δυνατότητα πρόσβασης των νικητών του «Trophy Challenge» στους πειραματικούς αγρούς και τις εξειδικευμένες υποδομές που ασκεί την εκπαιδευτική του δραστηριότητα το Perrotis College για την υλοποίηση πιλοτικών εφαρμογών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Perrotis College θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 12 Μαΐου την πρώτη συνάντηση της δράσης «Trophy Meetups».

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X