ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Perrotis College το ετήσιο συνέδριο του ECSAS για το 2023
22. 11. 2022

Το ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο για φοιτητικές υποθέσεις και υπηρεσίες (ECSAS) θα διοργανώσει το 2023 το Perrotis College. Το φετινό, το οποίο αποτελούσε συνδιοργάνωση των: NASPA – Student Affairs Administrators in Higher Education, UFV - Universidad Francisco de Vitoria και EucA – European University College Association, πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη στις 17-19 Νοεμβρίου 2022.

Το συνέδριο ECSAS παρέχει μια πλατφόρμα για επαγγελματίες φοιτητικών υποθέσεων, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επαγγελματίες για να συζητήσουν καινοτόμα προγράμματα, πρακτικές, μοντέλα και τάσεις στις φοιτητικές υποθέσεις για να προωθήσουν την αποστολή τους στην υποστήριξη της επιτυχίας των φοιτητών. Το θέμα της φετινής χρονιάς ήταν: «Ο ρόλος των φοιτητικών υποθέσεων σε έναν υπέρ-συνδεόμενο κόσμο».

Ο συντονιστής σπουδαστικής ζωής του Perrotis College, Παντελής Χαντζάρας συμμετείχε στις εργασίες και παρουσίασε το NERDVET, το οποίο είναι έργο Erasmus+. Πρόκειται για τη δημιουργία εργαλειοθήκης για μαθητές Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης αφιερωμένη στην κριτική σκέψη και τον γραμματισμό στα μέσα επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο φορέας ΕucA, του οποίου είναι μέλος το Perrotis College (το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα από την Ελλάδα), πραγματοποίησε τις διαδικασίες για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, με τον κ. Χαντζάρα να εκλέγεται μέλος του για την επόμενη διετία.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X