ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο συνέδριο του European International Business Academy καθηγητής του Perrotis College
14. 12. 2020

Στο 46ο ετήσιο συνέδριο του "European International Business Academy (EIBA 2020)"  που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 10-12 Δεκεμβρίου 2020 συμμετείχε ο καθηγητής του τμήματος International Business του Perrotis College, Δρ. Νικόλαος Σκλαβούνος. Το συνέδριο, ο φετινός τίτλος του οποίου ήταν «International Business in the Pandemic and Post Pandemic Era”, θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα και παγκοσμίως γνωστά στον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων.

Παρουσιάστηκε η ερευνητική εργασία των Δρ. Νίκου Σκλαβούνου και Δρ. Κωνσταντίνου. Ρότσιου του τμήματος International Business του Perrotis College και του καθηγητή Ι. Χατζηδημητρίου του πανεπιστήμιου Μακεδονίας με τίτλο: "Antecedents of Trust and Its Effect on Alliance Performance in Emerging Markets". Αφορά στην εμπειρική μελέτη των πιο κρίσιμων προγενέστερων παραγόντων για τη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των εταίρων σε Διεθνείς Στρατηγικές Συμμαχίες ελληνικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, εξετάζεται και η επίδραση του βαθμού εμπιστοσύνης του Έλληνα εταίρου προς τον τοπικό εταίρο στην επίδοση των Στρατηγικών Συμμαχιών. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο συνέδριο, ο Δρ. Σκλαβούνος είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και να ανταλλάξει απόψεις πάνω στην συγκεκριμένη έρευνα.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X