Η ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για αειφόρα συστήματα τροφίμων σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης (από το Δημοτικό Σχολείο έως τη Δια Βίου Μάθηση) είναι ένας από τους στόχους του ευρωπαϊκού προγράμματος Foodpaths.
Οι καθηγητές του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Perrotis College, Δρ. Τρύφων Αδαμίδης και Δρ. Κική Ζηνοβιάδου, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη των Διοικητικών Υπηρεσιών, Σταυρούλα Αντωνοπούλου, συμμετείχαν κατόπιν πρόσκλησης σε workshop που διοργανώθηκε στη Βιέννη στις 28 Απριλίου στο πλαίσιο του Foodpaths. Κατά τη διάρκειά του, μοιράστηκαν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες από άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα τις ορθές πρακτικές αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών με θέμα τα αειφόρα συστήματα τροφίμων.