ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή του Perrotis College στο Job Festival 2022
21. 11. 2022

Τις «περιζήτητες δεξιότητες της αγοράς εργασίας σήμερα», παρουσίασε – στο πλαίσιο του Job Festival 2002 – ο σύμβουλος σταδιοδρομίας του Perrotis College, Θεοδόσης Τάσιος. Οι συμμετέχοντες ήταν εν δυνάμει εργαζόμενοι από όλες τις ηλικιακές ομάδες και εκτός από τις συμβουλές, έλαβαν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια επικοινωνίας, η οποία είναι μία από τις σημαντικότερες δεξιότητες στον χώρο της εργασίας.

Επίσης, ο κ. Τάσιος και η υπεύθυνη για θέματα απασχόλησης και μαθητείας από το Γραφείο Διασύνδεσης του Perrotis College, Κατερίνα Πιτσέλη, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες επισκέψεις με εκπροσώπους εταιρειών, συζητώντας πιθανότητες συνεργασίας για θέματα παρουσιάσεων, θέσεις πρακτικής άσκησης και θέσεις εργασίας για τους σπουδαστές και αποφοίτους του Perrotis College.

Στο πλαίσιο του μαθήματος σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός, μαθητές της Α ΕΠΑΛ επισκέφθηκαν το Job Festival.

To Job Festival πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18  και 19 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo με τη συμμετοχή 150 εργοδοτών από όλους τους κλάδους δραστηριότητας, συνεργάτες των οποίων αξιολόγησαν υποψήφιους και βιογραφικά για εκατοντάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων.

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης, η οποία φέτος τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης, ήταν η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εργοδοτών με υποψήφιους εργαζόμενους.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X