ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην εθνική ερευνητική υποδομή FoodOmicsGR, στέλεχος του Perrotis College
24. 02. 2021

Η αν.καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» του Perrotis College Δρ. Κική Ζηνοβιάδου εντάχθηκε στην επιστημονική επιτροπή της εθνικής ερευνητικής υποδομής FoodOmicsGR.

Στόχος της επιτροπής είναι ο ενδελεχής χαρακτηρισμός διαφόρων προϊόντων για την ανάδειξη της ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών των ελληνικών τροφίμων. Καθώς η Ελλάδα παρουσιάζει μοναδική βιοποικιλότητα και παράγει ξεχωριστά αγροδιατροφικά/αλιευτικά προϊόντα, ο χαρακτηρισμός τους ως προϊόντα υψηλής αξίας μέσω της χρήσης εξελιγμένης τεχνολογίας μπορεί να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Να σημειωθεί ότι στο έργο συμμετέχουν οκτώ ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. 

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X