Η αν.καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» του Perrotis College Δρ. Κική Ζηνοβιάδου εντάχθηκε στην επιστημονική επιτροπή της εθνικής ερευνητικής υποδομής FoodOmicsGR.
Στόχος της επιτροπής είναι ο ενδελεχής χαρακτηρισμός διαφόρων προϊόντων για την ανάδειξη της ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών των ελληνικών τροφίμων. Καθώς η Ελλάδα παρουσιάζει μοναδική βιοποικιλότητα και παράγει ξεχωριστά αγροδιατροφικά/αλιευτικά προϊόντα, ο χαρακτηρισμός τους ως προϊόντα υψηλής αξίας μέσω της χρήσης εξελιγμένης τεχνολογίας μπορεί να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Να σημειωθεί ότι στο έργο συμμετέχουν οκτώ ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.