ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δράσεις του Perrotis College στο πλαίσιο του προγράμματος Artolio
27. 09. 2021

To Κέντρο Ελιάς Krinos του Perrotis College αποτελεί έναν από τους εταίρους του έργου ARTOLIO: κερδοφόρα και αειφορική παραγωγή ελαιολάδου στη Μεσόγειο. Στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέφτηκαν πρόσφατα τις εγκαταστάσεις οι συντονιστές του έργου από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από το Agricultural Research Organization, Volcani Center. Kατά την επίσκεψη τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα στελέχη του Perrotis College και να ξεναγηθούν στα εργαστήρια και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Παράλληλα, πραγματοποίησαν επισκέψεις στους ωφελούμενους παραγωγούς και στα ελαιοτριβεία που συμμετέχουν στο έργο στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών και Καβάλας. Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν ιδιαίτερα θετικές και δήλωσαν πλήρως ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του έργου.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Europe Direct της Κεντρικής Μακεδονίας στο ελαιοτριβείο Agriston (ένα από τα δύο ωφελούμενα ελαιοτριβεία του προγράμματος) στο Οφρύνιο Καβάλας που αφορούσε στο μέλλον της γεωργίας και  πιο συγκεκριμένα του ελαιοκομικού κλάδου, σύμφωνα με την νέα ΚΑΠ. Πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις από τους κ. Κατερίνα Ρουμελιώτη, Δρ. Αθανάσιο Γκέρτση και Δρ. Χρήστο Βασιλικιώτη, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έγινε επίδειξη της χρήσης του ψεκαστικού drone.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X