ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ημέρα καριέρας και δικτύωσης στο Perrotis College
31. 03. 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ημέρα καριέρας και δικτύωσης» του Perrotis College, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου και διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με Τμήμα Σπουδαστικής Ζωής και το Γραφείο Αποφοίτων.

Δεκάδες σπουδαστές και απόφοιτοι του Perrotis College και για πρώτη φορά του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, συναντήθηκαν με εκπροσώπους σημαντικών εταιρειών στον χώρο της βιομηχανίας που έχουν δυναμική παρουσία εντός και εκτός Ελλάδος. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν με στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Επικοινωνιών ακόμα και με τους ιδρυτές/ιδιοκτήτες εταιρειών. Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να ακούσουν πολύτιμες συμβουλές από έμπειρους επαγγελματίες, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους προκειμένου στη συνέχεια να διοργανωθούν προσωπικές συνεντεύξεις.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η υπεύθυνη για θέματα Απασχόλησης και Μαθητείας του Perrotis College, Κατερίνα Πιτσέλη, η οποία μαζί με τον Career and Student Services Counselor, Θεοδόση Τάσιο, τόνισαν ότι στόχος είναι η δημιουργία δικτύου διασύνδεσης των σπουδαστών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Deanτου Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη θεωρητική και την πρακτική εκπαίδευση και την καινοτομία ως μέσα αντιμετώπισης των σημερινών προκλήσεων στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Τιμώμενοι καλεσμένοι ήταν στελέχη των εταιρειών AGROHELLAS, ALUMIL, ARI FOODS, MILKPLAN, PAP CORP, PELOPAC, UNISMACK αλλά και η επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΓΣ, Δέσποινα Θεοδωρίδου, οι οποίοι συζήτησαν με τους  σπουδαστές και αποφοίτους τις εξελίξεις, τις προκλήσεις και τις τάσεις της σημερινής αγοράς. Αναφέρθηκαν σε διάφορες θέσεις εργασίας στις εταιρείες τους και υπογράμμισαν τις δεξιότητες και ικανότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική διαδρομή των νέων σήμερα.

Το Career & Networking Event ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη όλων των συμμετεχόντων. Αφήσαμε πίσω το comfort zone των παραδοσιακών career days, γνωριστήκαμε με τους υποψηφίους, ακούσαμε τους στόχους και τους προβληματισμούς τους και συζητήσαμε για τις ευκαιρίες εξέλιξης και για την καθημερινότητα στην Agrohellas. Ευχαριστούμε το Perrotis College για την πρόσκληση και την εξαιρετική διοργάνωση!

Ευαγγελία  Καϊτάρη, Manager Ανθρώπινου Δυναμικού, Agrohellas SA

Τα στελέχη του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν το επίπεδο διασύνδεσης εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα τη συμμετοχή μου σε τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσω τις απόψεις μου με τους συνεργάτες της Σχολής αλλά και τα ίδια τα παιδιά και να δούμε που μπορούμε να βρούμε κοινά σημεία.... Επίσης, απολαμβάνω πάντα να ακούω τα όνειρα και τους στόχους των νέων. Το βρίσκω αναζωογονητικό!

Αριστοτέλης Ιγνατίδης, Ιδιοκτήτης / ManagingDirector, ARIFoodsSAGreekAntipasti

Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να συναντούμε τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του Perrotis College και του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής! Η φετινή εκδήλωση, με τη μορφή των προσωπικών συζητήσεων, ενθάρρυνε τη διάδραση και την αμφίδρομη επικοινωνία και έτσι ακούσαμε τους προβληματισμούς τους και τα σχέδιά τους για τα επόμενα βήματα και θαυμάσαμε την οργανωμένη και ουσιαστική δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία των σπουδαστών για την είσοδό τους στον εργασιακό χώρο! Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια!   

Ασπασία Οικονόμου Ι, Ανθρώπινο Δυναμικό & Επικοινωνία, Pelopac Mediterranean Food Specialties

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X