ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
4ο Μεσογειακό θερινό σχολείο για την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιοοικονομία
09. 09. 2022

Το 4ο Μεσογειακό θερινό σχολείο για την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιοοικονομία πραγματοποιήθηκε από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Για μία ακόμη χρονιά, αποτέλεσε συνδιοργάνωση με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Βιοοικονομία) και υλοποιήθηκε με τη στήριξη των: European Community of Practice for Bioeconomy Education, International Hellenic University, Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και Greek Bio-economy Forum.

Στόχος του ήταν να φέρει κοντά νέους σπουδαστές και διδάσκοντες από τον ακαδημαϊκό κόσμο, την έρευνα και τη βιομηχανία, καθώς και φορείς από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Επαγγελματίες του χώρου, ακαδημαϊκά στελέχη του Perrotis College, νέοι ερευνητές και φοιτητές (μεταπτυχιακού και μεταδιδακτορικού επιπέδου) είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους στις χώρες τους και τα αποτελέσματα των ερευνών τους στη βιοοικονομία, την κυκλική οικονομία και την υποστήριξη της αειφορίας γενικότερα.

 

Στα οφέλη συγκαταλέγονται η διεύρυνση των γνώσεων στο πεδίο της βιοοικονομίας, η ανάδειξη του τοπικού χαρακτήρα της Μεσογείου και των Βαλκανίων, η δυναμική δικτύωση, καθώς και η ανάληψη κοινών δράσεων και έργων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X