ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην πράσινη γιορτή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Perrotis College
03. 10. 2022
Στη μεγάλη «πράσινη» γιορτή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ηλεκτροκίνηση στην παραλία της Θεσσαλονίκης συμμετείχε το Perrotis College. Από το σταντ του Ιδρύματος διανεμήθηκε υλικό για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και παρουσιάσθηκε το ψεκαστικό  drone. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν από τον Δρα Αθανάσιο Γκέρτση για τα ερευνητικά προγράμματα, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ψεκασμούς με το αγροτικό drone.
 
Η παραλία, στον χώρο μπροστά από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, γέμισε με επιβατικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, πρωτοποριακά ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters και πατίνια, ηλεκτρικούς φορτιστές, «έξυπνες» στάσεις με φωτοβολταϊκά συστήματα, ηλεκτρικό λεωφορείο και επαγγελματικά οχήματα, ηλεκτρικά ποδήλατα ελληνικής κατασκευής με ειδικές προσαρμογές για άτομα με αναπηρίες, drones που μετέφεραν πατίνια και άλλα αντικείμενα.
 
Πιστό στη διαχρονική φιλοσοφία του, το Perrotis College συνεχίζει να θέτει το περιβάλλον στο επιστημονικό επίκεντρό του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου γνώση με "πράσινο αποτύπωμα". Το διδακτικό προσωπικό του εργάζεται με γνώμονα την πραγματική ευαισθησία για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την αειφορία – αξίες που διέπουν το πρόγραμμα σπουδών του με στόχο να προετοιμάσουν τους σπουδαστές για τις προκλήσεις και τις τάσεις της διεθνούς αγοράς. Όλα τα προγράμματα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμοσμένη έρευνα και την καινοτομία.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Perrotis College, πατήστε εδώ.
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X