ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Νέα σημαντική διάκριση για στέλεχος του Perrotis College
09. 10. 2018

Η καθηγήτρια του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Perrotis College "New Food Product and Business Development", Δρ. Κική Ζηνοβιάδου διορίστηκε - κατόπιν αξιολόγησης - ως Πρέσβειρα της Πρωτοβουλίας Παγκόσμιας Εναρμόνισης ενός έγκριτου οργανισμού για την ασφάλεια των τροφίμων.

Η Πρωτοβουλία Παγκόσμιας Εναρμόνισης (GHI) είναι ένα διεθνές μη κερδοσκοπικό δίκτυο μεμονωμένων επιστημόνων και επιστημονικών οργανώσεων που συνεργάζονται για την προώθηση της εναρμόνισης των παγκόσμιων κανονισμών και νομοθεσίας για την ασφάλεια των τροφίμων. Ιδρύθηκε το 2004 ως κοινή δραστηριότητα του Ινστιτούτου Τεχνολόγων Τροφίμων (IFT) της Διεθνούς Διεύθυνσης και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (EFFoST). Τα μέλη του εργάζονται για την προώθηση της εναρμόνισης των παγκόσμιων κανονισμών και νομοθεσίας για την ασφάλεια των τροφίμων μέσω σωστής επιστήμης. Ο στόχος του GHI είναι να επιτευχθεί η συναίνεση σχετικά με την επιστήμη που αποτελεί τη βάση των κανονισμών και της νομοθεσίας για τα τρόφιμα ώστε να διασφαλιστεί η παγκόσμια διαθεσιμότητα ασφαλών και υγιεινών προϊόντων διατροφής για όλους τους καταναλωτές.

Η Δρ. Κική Ζηνοβιάδου είναι η τρίτη Ελληνίδα πρέσβειρα που διορίστηκε από τον οργανισμό. Οι άλλοι δύο Έλληνες πρεσβευτές είναι οι καθηγητές Πέτρος Ταούκης και Μαγδαληνή Κροκίδα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X