ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο campus Αμερικανικοί φοιτητές μέσω του Study Abroad
15. 03. 2023

Φοιτητικές ομάδες από τέσσερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α. επισκέφτηκαν το campusτης ΑΓΣ και συμμετείχαν σε προγράμματα του Perrotis College που επικεντρώθηκαν στη βιομηχανία αγροδιατροφής στην Ελλάδα.

Από τις 4 έως τις 12 Μαρτίου, ομάδα 15 φοιτητών και τριών καθηγητών από το πανεπιστήμιο Auburn της Αλαμπάμα μελέτησαν την πτηνοτροφία στην Ελλάδα, ενώ 22 φοιτητές και δύο καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα μελέτησαν την επιστήμη των ζώων και τη γεωργία. Αυτήν τη στιγμή στο campusβρίσκονται 23 φοιτητές του WPI από τη Μασαχουσέτη, οι οποίοι θα εργάζονται σε διάφορα ακαδημαϊκά έργα μέχρι τις 3 Μαΐου. Τέλος, φοιτητές από το Abraham Baldwin Agricultural College από τη Γεωργία περνούν τις ανοιξιάτικες διακοπές τους στο Perrotis Collegeσυγκεντρώνοντας παράλληλα πληροφορίες για την παραγωγή τροφίμων στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, αναμένονται στο campus ακόμη δώδεκα ομάδες φοιτητών από αμερικανικά πανεπιστήμια. Τα προγράμματα των επισκέψεων φοιτητών, αναπτύσσονται και υλοποιούνται από τα στελέχη του Study Abroad του Perrotis College, Ελένη Γιαρένη και Ελένη Καντυλτζόγλου.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X