ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή του Perrotis College στο EIBA Conference 2023
08. 02. 2024

Στις εργασίες του 49ου ετήσιου συνεδρίου European International Business Academy (EIBA 2023) που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, συμμετείχε ο καθηγητής στο τμήμα International Business του Perrotis College, Δρ. Νικόλαος Σκλαβούνος.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον σημαντικά συνέδρια στον τομέα του International Business σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά τη διάρκειά του, παρουσιάστηκε η ερευνητική εργασία των Ν. Σκλαβούνου, Κ. Ρότσιου, Γ. Καρτσιώτη και Θ. Σπυρόπουλου του τμήματος International Business του Perrotis College και της Π. Πολυχρονίδου, αναπληρώτριας καθηγήτριας στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με τίτλο: "Exploring Foreign Partner Perceptions in International Strategic Alliances of Greek SMEs in South East Europe". Η εργασία αφορά στην εμπειρική μελέτη κρίσιμων παραγόντων για την αποτελεσματική επιλογή εταίρων σε διεθνείς στρατηγικές συμμαχίες ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Στο ίδιο συνέδριο, παρουσιάστηκε η ερευνητική εργασία των Ν. Σκλαβούνου και Κ. Ρότσιου, του τμήματος International Business του Perrotis College και του Γ. Χατζηδημητρίου, καθηγητή του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο: "The relationship among partner complementarity, similarity and compatibility and their impact on trust development in international strategic alliances". Η εργασία αφορά την εμπειρική μελέτη κρίσιμων προγενέστερων παραγόντων για τη δημιουργία και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των εταίρων επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του, ο Δρ Σκλαβούνος είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και να ανταλλάξει απόψεις πάνω στις συγκεκριμένες έρευνες.

Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-23 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X