Στην προοπτική και τη δυναμική του ελληνικού ελαιολάδου αναφέρθηκε με συνέντευξή της στο περιοδικό «Ελαίας Καρπός», η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το παγκόσμιο δίκτυο Women in Olive Oil, στο οποίο συμμετέχει και για το έργο του Κέντρου Ελιάς Krinos του Perrotis College.