ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σε συνέδριο τροφίμων του ISEKI, στέλεχος του Perrotis College
08. 06. 2021

Την τιμητική πρόταση να συμμετάσχει -για δεύτερη φορά- ως συντονίστρια και μέλος της επιστημονικής επιτροπής στο συνέδριο “Food Texture, Quality, Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy", έλαβε από το ISEKIη αν.καθηγήτρια και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων», Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου.

Το σημαντικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου. O Οργανισμός ISEKI (Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain) είναι ένας ανεξάρτητος Eυρωπαϊκός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2005 από εκπροσώπους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ερευνητικών ιδρυμάτων, εταιρειών και ενώσεων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Βασικός στόχος του οργανισμού είναι να υποστηρίζει:

  • τη Δια βίου μάθηση στην τομέα των τροφίμων αγκαλιάζοντας την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία
  • τους καθηγητές και τους εκπαιδευτές για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας
  • τους φοιτητές στην απόκτηση γνώσης
  • τους επαγγελματίες και τα στελέχη των βιομηχανιών στην εφαρμογή των ερευνητικών ευρημάτων
  • τους ερευνητές στην ανάπτυξη συνεργασιών
Perrotis College on Facebook Perrotis College on Youtube Perrotis College on Flickr Perrotis College on Instagram Perrotis College on Linkedin
 
© 2017-21 Perrotis College
X
Ζητήστε πληροφορίες
X