Την τιμητική πρόταση να συμμετάσχει -για δεύτερη φορά- ως συντονίστρια και μέλος της επιστημονικής επιτροπής στο συνέδριο “Food Texture, Quality, Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy", έλαβε από το ISEKIη αν.καθηγήτρια και επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων», Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου.
Το σημαντικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου. O Οργανισμός ISEKI (Integrating Food Science and Engineering Knowledge into the Food Chain) είναι ένας ανεξάρτητος Eυρωπαϊκός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2005 από εκπροσώπους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ερευνητικών ιδρυμάτων, εταιρειών και ενώσεων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και προέρχονται από όλο τον κόσμο.
Βασικός στόχος του οργανισμού είναι να υποστηρίζει: