Παρουσίαση με θέμα: «Επισκόπηση, τάσεις και νομοθεσία για τη βιώσιμη συσκευασία ελαιόλαδου», πραγματοποίησε η Dean του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου, στο International Olive Sustainability Conference (IOSC) που διοργανώθηκε από το Olive Center του Πανεπιστήμιου του Davis.
Επίσης, συμμετείχε και με πόστερ με θέμα: «Η επίδραση της μεθόδου επεξεργασίας στη διατροφική αξία της επιτραπέζιας ελιάς», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Συνεδρίου.
Κατά την επίσκεψή της συναντήθηκε με εκπροσώπους του τμήματος διεθνών σχέσεων του πανεπιστημίου για να διερευνήσει τη δυνατότητα ενίσχυσης της συνεργασίας με το Perrotis College, ενώ επισκέφτηκε και το πανεπιστήμιο Cal Poly στο San Luis Obispo για τον ίδιο σκοπό.