Στο ετήσιο συνέδριο του Εuropean Institute of Technology (EIT) Food, που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου στη Ρώμη, συμμετείχε η Dean του Perrotis College, Δρ. Κική Ζηνοβιάδου. Το συνέδριο συγκέντρωσε 950 επιστήμονες, επιχειρηματίες και φορείς του αγροδιατροφικού τομέα από όλη την Ευρώπη και αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών. Στο πλαίσιό του, 40 νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις καινοτόμες λύσεις τους που αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα.
Όπως είναι γνωστό, το Perrotis College, ως ενεργό μέλος του δικτύου EIT Food, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των τροφίμων. Η συμμετοχή της Δρ. Ζηνοβιάδου στο συνέδριο υπογραμμίζει τη δέσμευση του Perrotis College στην προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας και στον συγκεκριμένο τομέα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Δρ. Ζηνοβιάδου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για μελλοντικές συνεργασίες σε κοινά ερευνητικά έργα, ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σπουδών και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα των τροφίμων.
Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Perrotis College σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλλει στην ενίσχυση της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς του και στην προώθηση της Ελλάδας ως κέντρου καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων.